Nagelbijtarrangement

Nagelbijtarrangement.

 

Helaas heb je een verslaving: NAGELBIJTEN.

En wat stop je graag je handen weg, zodat niemand die afgekloven nagels en nagelriemen ziet.

Nu denk je: Is daar nu echt niks aan te doen??!!??

Al die hulpmiddelen helpen allemaal toch niet...

 

WIJ KUNNEN JE HELPEN!!

 

Wij kunnen je helpen, maar hebben wel jouw hulp daar bij nodig.

Wij kunnen je nagels mooi maken, maar dat kan niet in 1 keer.

We moeten samen een "proces" aan gaan.

We vragen geduld, en toewijding.

 

Bij nagelbijters kan je niet in 1 keer lange nagels plaatsen.

Ten eerste is dat voor jezelf niet fijn want je bent helemaal geen nagels gewend. Want als je een klein randje hebt, bijt je die er gelijk weer af. Maar ook is de nagel te kwetsbaar. Jouw nagelbed is erg kort doordat iedere keer dat mooie randje eraf gebeten wordt. Wij willen eerst zorgen dat je nagelbed wat langer gaat worden. Dus dat je nagel rust gaat krijgen en eindelijk een stukje verder kan gaan groeien. Hierdoor gaat je nagelbed dus ook "groeien". Wij plaatsen uiteraard dus wel een mooie nagel en wij verlengen je nagel tot je vingertop, maar dat is dan ook de maximale lengte voor de eerste keer.

In week 2: Na 1 week na het plaatsen van de nagels vragen wij jou om terug te komen. Wij gaan dan kijken hoe alles blijft zitten en of dat er al misschien iets is gebroken wat we moeten herstellen en of je de lengte nog prettig vindt en hoe het jou überhaupt bevalt.

In week 3: Na 2 weken gaan we je nagels weer opvullen. Bij nagelbijters groeien de nagels altijd vele malen sneller omdat de groei van de nagels gestimuleerd wordt door het bijten. Wij willen een sterke nagel behouden zodat het bijten niet interessant wordt.

In week 4: Na 3 weken gaan wij net zoals in week 2 alles weer controleren en eventueel herstellen. Ook gaan we dan bepalen of het opvullen dan een week extra kan uit blijven. Dus dat je niet in week 5 op hoeft te vullen maar dan in week 6. Ook de controle in week 5 is dan niet nodig. Je leest het al, onze relatie gaat al iets minder worden. ;)

In week 5: Misschien opvullen...

In week 6: Sowieso opvullen.

Afhankelijk wanneer de 2e opvulbehandeling valt, zal er nog een controle plaats vinden in week 7 of 8 en nog een opvulbehandeling in week 8 of 9. Hierna val je in het regulieren opvullen en betaal je iedere keer je opvulbehandeling.

 

Dit arrangement bestaat dus uit 1 keer een nieuwe set kunstnagels, 3 opvulbehandelingen en 3 controles. Ook krijg je van ons een nagelriemolie en een vijltje om eventuele haakjes gelijk weg te kunnen vijlen.

 

TOTALE KOSTEN € 190,00

 

Dit arrangement is helaas niet online in te boeken. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

 

 

Share |

Veronica: 06-10833173 / Debby: 06-11456827